Pesto de anghinare pe Ciabatta

Pesto de anghinare pe Ciabatta
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați pesto de anghinare pe Ciabattan. Acest condiment are 424 calorii, 9g de proteine, și 30g de grăsime per portie. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, sare kosher, pâine ciabatta și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă de la Foodnetwork are 3 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 de ore și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, care este solid. Rețete similare sunt Anghinare, roșii Cherry și salată de feta cu anghinare-Pesto Crostini, Pesto De Anghinare, și Pesto De Anghinare.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie combinați anghinare, pătrunjel, nuci, coajă de lămâie și suc, usturoi, sare și piper. Rulați mașina pentru a toca fin toate ingredientele, oprind mașina de câteva ori pentru a răzui părțile laterale. Apoi, cu mașina în funcțiune, stropiți în 1/2 cană ulei de măsline extravirgin. Puneți pesto-ul în cupele unei tăvi cu cuburi de gheață. Atingând tava ușor pe tejghea pentru a elimina orice bule de aer. Acoperiți bine cu folie de plastic și puneți-l în congelator. Congelați timp de 1 zi sau până la 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Gummy Salvatori De ViațăGummy Salvatori De Viață
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Tava Pentru Cuburi De GheațăTava Pentru Cuburi De Gheață
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2
Când este gata de servit, dezghețați pesto-ul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
3
Se amestecă parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
4
Așezați o tigaie pentru grătar la foc mediu-mare sau preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Stropiți feliile de ciabatta cu 1/4 cană de ulei de măsline extravirgin. Grătar până la prăjit, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
CiabattaCiabatta
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Întindeți pesto-ul de anghinare peste feliile prăjite și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Ardei ArbolArdei Arbol
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
DificultateExpert
Gata În24 hrs, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista