Pesto Collard și Pecan
Collard și pecan Pesto ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 32 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 147 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, fulgi de piper, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Pesto Verde Collard, Omletă de albuș de ou, măr, Pecan și Goudan, și Pesto de salvie și Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiti 1/2 grămadă micăverdeață,coaste centrale și tulpini îndepărtate,într-o oală medie defierbere cu apă săratăpână la licitație, aproximativ2 minute.
Transferați într-un bowlof apă cu gheață; lasa sa se raceasca.
Scurgeți; strângeți uscatcu prosoape de hârtie.Se amestecă verdeață, 1/2 cană ulei de măsline,1/4 cană nuci pecan prăjite, 2 linguri oțet de mere,1/2 lingurițe miere și 1/4 lingurițe fulgi de piper roșu zdrobiți într-un robot de bucătărie până la forme grosiere de pur și simplu;condimentați cu sare kosher și piper negru proaspăt măcinat.