Peste Noapte Blintz Coace

Peste Noapte Blintz Coace
Peste noapte blintz coace este un fără gluten și vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 345 calorii. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână brânză ricotta, ouă, conserve de căpșuni și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Peste Noapte Blintz Coace, Blintz Brunch Coace, și Zmeură Brânză Blintz Coace pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulverizați vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit. Într-un castron mediu, amestecați toate ingredientele de umplutură până se omogenizează bine; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
BolBol
2
Într-un castron mediu, amestecați toate ingredientele aluatului cu biciul de sârmă sau furculița până se omogenizează bine.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Se toarnă aluatul în vasul de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Se toarnă umplutura uniform peste aluat. Capac; la frigider cel puțin 8 ore sau peste noapte.
5
Încălziți cuptorul la 163°.descoperiți vasul de copt; coaceți 55 până la 60 de minute sau până când se rumenesc și centrul este setat.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
6
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire. Porții de Top cu smântână și conserve de căpșuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De CăpșuniConserve De Căpșuni
SmântânăSmântână
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 25 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista