Peste noapte blintz coace este un fără gluten și vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 345 calorii. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână brânză ricotta, ouă, conserve de căpșuni și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Peste Noapte Blintz Coace, Blintz Brunch Coace, și Zmeură Brânză Blintz Coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pulverizați vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit. Într-un castron mediu, amestecați toate ingredientele de umplutură până se omogenizează bine; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
Bol
2
Într-un castron mediu, amestecați toate ingredientele aluatului cu biciul de sârmă sau furculița până se omogenizează bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Se toarnă aluatul în vasul de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
4
Se toarnă umplutura uniform peste aluat. Capac; la frigider cel puțin 8 ore sau peste noapte.
5
Încălziți cuptorul la 163°.descoperiți vasul de copt; coaceți 55 până la 60 de minute sau până când se rumenesc și centrul este setat.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
6
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire. Porții de Top cu smântână și conserve de căpșuni.