Pesce Per Due
Pesce Per Due ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 2 și costă $10.44 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 87G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 477 calorii. Mergeți la magazin și ridicați lămâie, sare de mare, usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pesce Spadan Toate ' Isolana, Supă De Pește Zuppa Di Pesce, și Gran Fritto di Pesce (prăjit mixt de pește).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Într-un castron, combinați sarea de mare și albușurile și amestecați bine. Amestecul ar trebui să se simtă ca nisipul umed.
Clătiți și uscați peștele. Umpleți cavitatea peștelui cu rozmarin, tulpini de pătrunjel, usturoi și felii de lămâie.
Se presară tava de copt cu sare de mare. Tăiați o bucată de hârtie pergament în formă de branzino, făcând hârtia cu 1 inch mai mare decât peștele.
Așezați peștele pe tava căptușită cu pergament și acoperiți cu amestecul de sare, ambalând bine.
Introduceți tava în cuptor și gătiți timp de 17 până la 19 minute. (Când ați terminat, sarea trebuie să fie maro aurie în jurul marginilor.)