Pesce Lupo Al Forno (biban de mare copt cu salvie)

Pesce Lupo Al Forno (biban de mare copt cu salvie)
Nevoie de o felul principal pescatarian? Pesce Lupo Al Forno (biban de mare copt cu salvie) ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru $11.51 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 1 porții cu 1095 calorii, 125g de proteine, și 54g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Recipezaar are 1 fani. Dacă aveți la îndemână unt, sare și piper, salvie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Pesce Lupo Al Forno (Biban De Mare Copt Cu Salvie), Pesce al forno con patate (pește întreg prăjit la cuptor cu cartofi), și Scoici de mare coapte cu Topping crocant fără Gluten pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Incalziti cuptorul (425F, 220C). într-un cuptor potrivit dovedit fel de mâncare se topesc 1 lingura de unt în uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Tăiați lămâia în felii.Curățați bibanul de mare și presărați puțină sare în cavitate și, de asemenea, 1 crenguță de salvie.Înveliți complet coada aripioarelor cu sare. Acest lucru arată frumos și va evita arderea cozii aripioarelor în timpul coacerii.Întoarceți peștele în amestecul de ulei de ulei de măsline pe ambele părți și puneți peștele în vas. Sare ușor și piper partea superioară.Puneți peștele în cuptor timp de 10 minute.Scoateți peștele din cuptor și întoarceți-l. Aranjați cele patru crenguțe de salvie rămase în jurul și sub pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
SeabassSeabass
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
3
Adăugați feliile de lămâie, dar puneți-le mai mult pe marginea vasului.Acum acoperiți partea superioară cu firimiturile de pâine și apăsați-le ușor pe pește, astfel încât să se lipească mai bine.Aranjați lingura rămasă de unt pe pesmet și puneți din nou peștele la cuptor pentru încă 10 minute sau până când peștele este gata.Peștele se face, când aripioarele dorsale pot fi îndepărtate cu ușurință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4
Se servește foarte fierbinte cu untul încă sfârâit.Notă despre firimiturile de pâine: le fac singure, pentru că pentru acest fel de mâncare ar trebui să fie grosiere. Luați pâine albă uscată și tăiați-o în felii foarte subțiri. Apoi rupeți-l în pesmet mai mare.Notă despre vasul dovedit la cuptor: folosesc un platou de servire dovedit la cuptor pentru această rețetă. Așa că o pot servi chiar din cuptor. O tigaie dovedită de cuptor îi oferă o vedere mai rustică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Pâine AlbăPâine Albă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Seabass. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții1
Scor De Sănătate49
Revista