Persimoni cu iaurt grecesc și fistic

Rețeta Persimmons cu iaurt grecesc și fistic ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă face 8 porții cu 117 calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de persimoni hachiya, miere de trifoi, sare de mare fulgioasă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Funcționează bine ca garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Persimoni prăjiți cu iaurt grecesc și fistic, Caise Cu Iaurt Grecesc Și Fistic, și Tăiței calzi balsamici și castraveți de struguri prăjiți cu Persimoni prăjiți, Camembert și fistic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Împărțiți iaurtul între farfurii sau boluri.Se acoperă cu persimmons și fistic, se stropeștecu miere și se presară cu sare.