Perfect saut cartofi
Perfect saut cartofi necesită în jurul valorii de 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 175 calorii. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca garnitură. Dacă aveți la îndemână cartof ceros, leguma rădăcină preferată din lume, po-tate-oh și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la BBC Good Food are 85 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenos cu fodmap dieta. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 87%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cartofi Saut, Cartofi Saut, și Cartofi saut de vară.
Instrucțiuni
Tăiați 1 kg de cartofi cerați în bucăți.
Aduceți o tigaie mare cu apă la fiert, apoi gătiți cartofii timp de 3 minute.
Scurgeți, scuturați pe o tavă tapetată cu hârtie de bucătărie și lăsați să se răcească.
Când este gata de servit, încălziți 6-8 linguri de floarea soarelui sau ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă până când simțiți că crește o căldură puternică.
Dacă tigaia dvs. nu este suficient de mare, prăjiți cartofii în două loturi, mai degrabă decât să-i aglomerați. Pregătiți hârtie de bucătărie pentru a le scurge.
Adăugați cartofii într-un singur strat, nu prea bine împachetați.
Întoarceți focul la mediu-mare, astfel încât cartofii să sfârâie, dar nu amestecați până când încep să se rumenească dedesubt.
Întoarceți-le pe toate uniform de 2 sau 3 ori până când se rumenesc frumos peste tot, acest lucru poate dura aproximativ 7 minute.
Apoi ridicați cu o felie de pește sau o lingură mare cu fante pentru a se scurge pe mai multă hârtie de bucătărie.
Se presară cu sare de mare.