Perfect saut cartofi

Perfect saut cartofi
Perfect saut cartofi necesită în jurul valorii de 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 175 calorii. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca garnitură. Dacă aveți la îndemână cartof ceros, leguma rădăcină preferată din lume, po-tate-oh și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la BBC Good Food are 85 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenos cu fodmap dieta. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 87%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cartofi Saut, Cartofi Saut, și Cartofi saut de vară.

Instrucțiuni

1
Tăiați 1 kg de cartofi cerați în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi CeroșiCartofi Ceroși
2
Aduceți o tigaie mare cu apă la fiert, apoi gătiți cartofii timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Scurgeți, scuturați pe o tavă tapetată cu hârtie de bucătărie și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
4
Când este gata de servit, încălziți 6-8 linguri de floarea soarelui sau ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă până când simțiți că crește o căldură puternică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Dacă tigaia dvs. nu este suficient de mare, prăjiți cartofii în două loturi, mai degrabă decât să-i aglomerați. Pregătiți hârtie de bucătărie pentru a le scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați cartofii într-un singur strat, nu prea bine împachetați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
7
Întoarceți focul la mediu-mare, astfel încât cartofii să sfârâie, dar nu amestecați până când încep să se rumenească dedesubt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
8
Întoarceți-le pe toate uniform de 2 sau 3 ori până când se rumenesc frumos peste tot, acest lucru poate dura aproximativ 7 minute.
9
Apoi ridicați cu o felie de pește sau o lingură mare cu fante pentru a se scurge pe mai multă hârtie de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
10
Se presară cu sare de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista