Friptura perfectă la oală sub presiune ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 487 calorii, 44G de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $2.92 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână amestec de sos de salată, amestec de sos brun, bulion de vită și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Risotto Perfect pentru oala sub presiune Wolfgang Puck, Aragaz Lent Balsamic Oală Friptură, și Oala Sub Presiune Oală Friptură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul în oala sub presiune la foc mediu-mare cu capacul deschis. Rumeniti friptura pe toate partile in uleiul incins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi
2
Într-o ceașcă mică sau castron, amestecați împreună amestecul de sos de salată italiană, amestecul de sos de fermă și amestecul de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Plic Amestec De Dressing Pentru Salată Ranch Cu Zară
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Presărați-le uniform peste friptură.
4
Se toarnă bulionul de vită și se adaugă ceapa tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Sigilați și blocați oala sub presiune și gătiți la foc mare pentru a crește presiunea până când sună indicatorul (fluierele mele). Reduceți căldura la mediu și gătiți timp de 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi
6
Se ia de pe foc și se lasă să stea 5 minute. Rulați sub apă rece pentru a ajuta la eliberarea presiunii înainte de a desigila capacul. Puteți folosi sucurile ca au jus sau puteți îngroșa cu făină sau amidon de porumb pentru a face un sos delicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)