Perfect Oala Sub Presiune Oală Friptură
Friptura perfectă la oală sub presiune ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 487 calorii, 44G de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $2.92 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână amestec de sos de salată, amestec de sos brun, bulion de vită și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Risotto Perfect pentru oala sub presiune Wolfgang Puck, Aragaz Lent Balsamic Oală Friptură, și Oala Sub Presiune Oală Friptură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul în oala sub presiune la foc mediu-mare cu capacul deschis. Rumeniti friptura pe toate partile in uleiul incins.
Într-o ceașcă mică sau castron, amestecați împreună amestecul de sos de salată italiană, amestecul de sos de fermă și amestecul de sos.
Presărați-le uniform peste friptură.
Se toarnă bulionul de vită și se adaugă ceapa tocată.
Sigilați și blocați oala sub presiune și gătiți la foc mare pentru a crește presiunea până când sună indicatorul (fluierele mele). Reduceți căldura la mediu și gătiți timp de 45 de minute.
Se ia de pe foc și se lasă să stea 5 minute. Rulați sub apă rece pentru a ajuta la eliberarea presiunii înainte de a desigila capacul. Puteți folosi sucurile ca au jus sau puteți îngroșa cu făină sau amidon de porumb pentru a face un sos delicios.