Pere Seckel Braconate
Perele Seckel braconate ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă $1.68 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 236 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați anason stelat, fasole de vanilie, pere seckel coapte ferme și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce este destul de rău. Încercați Pere Seckel Pocate Cu Vanilie Cu Miere Și Condimente Calde, Pere Seckel Murate, și Pere Seckel pocate cu rodie, brânză Cabrales și înghețată de ardei Szechuan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie de 1 1/2 până la 2 litri la foc mediu, combinați Beaujolais Nouveau, zahăr, anason stelat, cuișoare și bețișoare de scorțișoară.
Împărțiți fasolea de vanilie pe lungime și răzuiți semințele în amestecul de vin; adăugați păstăi. Se fierbe, amestecând ocazional, timp de 10 minute.
Între timp, curățați perele (lăsați tulpinile) și adăugați-le în tigaie; reduceți căldura la minim, acoperiți și gătiți untl perele sunt fragede când sunt străpunse, 10 până la 15 minute. Se îndepărtează de la căldură și se lasă să stea, acoperit, timp de 1 oră.
Cu o lingură cu fante, transferați perele în boluri mici și întoarceți tigaia cu lichid de braconaj la foc mediu-mare. Gatiti, amestecand ocazional, pana se reduce la 1 cana, aproximativ 30 de minute.
Stropiți lichid peste pere; garnisiți cu condimente întregi.