Pere prăjite cu mure, Ricotta și zahăr de lavandă
Pere prăjite cu mure, Ricotta și zahăr de lavandă este un fără gluten și fără lactate garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 1,35 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 367 calorii. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați mure, înghețată vanillan, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ricotta Crostini cu mure Gingered, Pere prăjite cu vanilie cu cremă de Bourbon și nuci pecan glazurate (opțiuni rafinate fără zahăr, Paleo și vegane), și Miere Lavandă Vin Alb Pere Braconate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Măcinați primele 2 ingrediente în procesor până când lavanda este tocată mărunt. Faceți înainte: zahărul de lavandă poate fi făcut cu 1 lună înainte. A se păstra etanș la temperatura camerei.
Preîncălziți cuptorul la 425 F. F. Unt Generos foaie de copt cu margini mari. Aruncați pere, suc de lămâie și 3 linguri de zahăr lavandă într-un castron mare.
Transferați perele, cu 1 tăietură în jos, pe foaia de copt. Prăjiți 20 de minute. Întoarceți perele, plasând cealaltă parte tăiată în jos.
Se presara cu 1 lingura de zahar lavanda; friptură de 20 de minute. Întoarceți perele, cu pielea în jos. Preîncălziți broilerul.
Presărați pere cu 1 lingură de zahăr lavandă. Se fierbe până când perele încep să se caramelizeze, aproximativ 8 minute. Aranjați fructele de pădure în jurul perelor; se presară cu 1 lingură de zahăr lavandă. Se fierbe până când boabele încep să elibereze suc, aproximativ 5 minute.
Împărțiți perele, fructele de pădure și sucul între boluri. Se acoperă cu păpușă de ricotta și se servește.