Pere fierte în sos de vanilie
Pere fiert în sos de vanilie ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 300 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Pentru $ 1.98 pe portie, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați fasole de vanilie, scorțișoară, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 17%. Rețete similare includ Pere fierte cu sos de iaurt cu miere de vanilie, Pere de vanilie Flambeed cu sos de caise, și Pere fierte în vin roșu cu sos de cremă de vanilie.
Instrucțiuni
Combinați apa și zahărul într-o cratiță medie; se aduce la fierbere, amestecând până se dizolvă zahărul.
Adăugați fasole de vanilie și scorțișoară. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute.
Coaja și perele de miez, lăsând tulpinile intacte.
Tăiați aproximativ 1/4 inci de la baza fiecărei pere, astfel încât acestea să stea plate.
Adăugați pere în amestecul de zahăr. Acoperiți și gătiți la foc mediu 10 minute sau până se înmoaie.
Îndepărtați perele cu o lingură pliată; se răcește bine. Aruncați bățul de scorțișoară. Răzuiți semințele din fasolea de vanilie și amestecați semințele în amestecul de zahăr. Aruncați fasolea. Puneți deoparte 2 căni amestec de zahăr; rezervați amestecul rămas pentru o altă utilizare.
Întoarceți 2 căni amestec de zahăr la tigaie; se aduce la fierbere la foc mare. Gatiti pana cand este usor siropos si redus la 1/2 cana (aproximativ 12 minute). Se răcește bine.
Serviți sosul cu pere la temperatura camerei sau răcit.