Pere fierte în sos de vanilie

Pere fierte în sos de vanilie
Pere fiert în sos de vanilie ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 300 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Pentru $ 1.98 pe portie, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați fasole de vanilie, scorțișoară, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 17%. Rețete similare includ Pere fierte cu sos de iaurt cu miere de vanilie, Pere de vanilie Flambeed cu sos de caise, și Pere fierte în vin roșu cu sos de cremă de vanilie.

Instrucțiuni

1
Combinați apa și zahărul într-o cratiță medie; se aduce la fierbere, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați fasole de vanilie și scorțișoară. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
3
Coaja și perele de miez, lăsând tulpinile intacte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
4
Tăiați aproximativ 1/4 inci de la baza fiecărei pere, astfel încât acestea să stea plate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
5
Adăugați pere în amestecul de zahăr. Acoperiți și gătiți la foc mediu 10 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
6
Îndepărtați perele cu o lingură pliată; se răcește bine. Aruncați bățul de scorțișoară. Răzuiți semințele din fasolea de vanilie și amestecați semințele în amestecul de zahăr. Aruncați fasolea. Puneți deoparte 2 căni amestec de zahăr; rezervați amestecul rămas pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
7
Întoarceți 2 căni amestec de zahăr la tigaie; se aduce la fierbere la foc mare. Gatiti pana cand este usor siropos si redus la 1/2 cana (aproximativ 12 minute). Se răcește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Serviți sosul cu pere la temperatura camerei sau răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista