Pere fierte în miere, ghimbir și sirop de scorțișoară
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 625 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $ 3.88 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Dacă aveți la îndemână apă, fasole de vanilie, ghimbir și alte câteva ingrediente, o puteți face. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Pere Fierte Cu Sirop De Cidru De Turtă Dulce, Tort De Lire Din Făină De Porumb Cu Sirop De Rozmarin, Pere Fierte Și Conserve, și Pere și zmeură braconate cu scorțișoară și Cardamom.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-o cratiță suficient de mare pentru a ține toate perele, combinați vinul, siropul simplu, jumătățile de scorțișoară, mierea și ghimbirul. Răzuiți semințele din fasolea de vanilie și adăugați fasolea și semințele în cratiță. Aduceți amestecul la foc mic, amestecând ocazional, până când mierea s-a topit.
Adăugați perele și fierbeți timp de 15 până la 20 de minute, întorcând ocazional, până când perele sunt fragede.
Scoateți perele din lichid și lăsați să se răcească.
Continuați să fierbeți lichidul până se îngroașă și se reduce la jumătate, aproximativ 15 până la 20 de minute. Se răcește la temperatura camerei.
Scoateți jumătățile de scorțișoară și fasolea de vanilie și aruncați-le.
Așezați fiecare pere pe o farfurie mică de servire cu o lingură de înghețată de vanilie.
Stropiți cu siropul de miere, ghimbir și scorțișoară.
Într-o cratiță mică, combinați zahărul și apa la foc mediu. Aduceți la fierbere, reduceți căldura și fierbeți timp de 5 minute, amestecând ocazional, până când zahărul s-a dizolvat.
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați siropul să se răcească.