Pere fierte cu sos balsamic de zmeură
Perele braconate cu sos balsamic de zmeură ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă face 4 porții cu 159 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zmeură, piper, miere și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, care este solid. Rețete similare includ Pere fierte în sos de zmeură, Pere fierte cu Rețetă de sos de zmeură, și Pere De Zmeură Braconată.
Instrucțiuni
Așezați zmeura într-o caserolă de 3 litri. Se acoperă cu capac; cuptor cu microunde la mare 2 1/2 minute sau până când se încălzește bine. Apăsați zmeura printr-o sită fină peste un bol mic, rezervând lichid; aruncați solidele.
Adăugați oțet, miere și piper în lichidul de zmeură rezervat.
Frecați perele cu suc de lămâie.
Puneți perele în caserolă și stropiți cu sos de zmeură. Acoperiți cu capac. Cuptor cu microunde la mare timp de 8 minute sau până când perele sunt fragede, amestecând și lingând sosul peste pere după 4 minute.