Pere cu ciocolată: Pere al Cioccolato
Pere cu ciocolată: Pere al Cioccolato ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $1.42 pe portie. O porție conține 343 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână ciocolată semidulce, miere, scorțișoară și alte câteva ingrediente, o puteți face. În general, această rețetă câștigă un nu atât de extraordinar scor spoonacular de 24%. Încercați Salame al Cioccolato (Salam de ciocolată), Semifreddo Di Cioccolato de Marcella Hazan, și Pere în sos de ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Folosind untul, ungeți o caserolă rezistentă la cuptor.
Tăiați o felie de pe fundul fiecărei pere pentru a o face să stea în poziție verticală, apoi așezați-le în caserolă.
Adăugați 1/2 cană de apă și puneți perele la cuptor pentru a se înmuia timp de 40 de minute, ungând de 3 până la 4 ori pe tot parcursul procesului.
Combinați sucurile de tigaie cu mierea și scorțișoara într-un castron mic și amestecați împreună până când este consistența unei emulsii ușoare. Măriți cu apă caldă de la robinet, dacă este necesar.
Stropiți perele cu acest amestec, întoarceți perele la cuptor și lăsați să gătească încă 5 minute.
Se scoate din cuptor și se lasă deoparte până este gata de servit.
În partea superioară a unui cazan dublu, topiți ciocolata, amestecând constant pentru a evita arderea. Puneți deoparte să se răcească.
Separați cele 2 ouă și bateți gălbenușurile în ciocolată, care ar trebui să fie rece, dar încă lichidă.
Bateți ciocolata pentru a vă asigura că este bine amestecată. Bateți albușurile de ou și zahărul cofetarilor împreună, pentru a forma vârfuri rigide, apoi pliați acest amestec în amestecul de ciocolată.
Așezați 1 pere pe fiecare dintre cele 6 farfurii de desert și acoperiți cu o parte din amestecul de ciocolată.