Pere coapte cu coacăze și scorțișoară
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Perele coapte cu coacăze și scorțișoară ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 237 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de apă, zahăr brun, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pere Coapte Cu Coacăze Și Scorțișoară, Budincă De Pâine Cu Pere, Coacăze Și Scorțișoară, și Pere Coapte Cu Scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F. cu ajutorul corerului de mere, tăiați tulpina fiecărei pere și până la bază până la bază pentru a îndepărta miezul. Tăiați fundul astfel încât perele să stea drepte. Aranjați perele în vas de copt din sticlă de 15x10x2 inci.
Combinați zahărul, zahărul brun și scorțișoara într-un castron mediu.
Adăugați coacăze. Umpleți cavitățile de pere cu jumătate de amestec de zahăr. Se amestecă apa din cană în amestecul de zahăr rămas; se toarnă în jurul perelor. (Se poate face cu 8 ore înainte. Acoperi; rece.)
Coaceți perele descoperite până când sunt fragede și sosul este siropos, adăugând mai multă apă în vas cu 1/4 cană dacă siropul devine prea gros și se unge ocazional, aproximativ 50 de minute.
Serviți perele calde cu sirop.