Pere Coapte Cu Butterscotch
Nevoie de o garnitură vegetariană? Perele coapte cu Butterscotch ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 6. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 165 calorii. Este adus la tine de Epicurious. Mergeți la magazin și ridicați scotch, zahăr brun auriu, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 7%. Rețete similare includ Pere Coapte Cu Butterscotch, Gatiti cartea: Budinca de Butterscotch cu pere de saut, și Pere Coapte.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F. cu ajutorul balerului de pepene galben sau a lingurii mici, scoateți miezul din fiecare jumătate de pere. Topiți untul într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu.
Bateți zahărul brun și sarea. Aranjați perele, tăiate cu fața în jos, în tigaie într-un singur strat. Puneți o parte din amestecul de zahăr peste pere.
Puneți tigaia în cuptor; coaceți până când perele sunt fragede, ungând o dată cu sirop, aproximativ 30 de minute.
Transferați perele, tăiate cu fața în sus, într-un castron mare de mică adâncime, lăsând siropul în tigaie.
Se amestecă Scotch și extract de vanilie în sirop. Folosind mănuși de cuptor ca ajutor, puneți tigaia fierbinte la foc mediu-mare (amestecul se poate aprinde). Gatiti pana cand siropul se reduce la jumatate, batand des, aproximativ 2 minute. Lingurați siropul peste pere și serviți.