Pere caramelizate cu miere cu Flan portocaliu-vanilie
Pere caramelizate cu miere cu Flan portocaliu-vanilie este un fără gluten și vegetarian garnitură. O porție conține 852 calorii, 7g de proteine, și 43G de grăsime. Pentru $2.5 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Un amestec de miere, smântână grea, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Flan De Dovleac Portocaliu Caramelizat, Flan De Vanilie-Portocaliu, și Pere pocate cu sos de iaurt cu miere de vanilie.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță medie, combinați laptele cu smântâna, jumătate din coaja de portocală, jumătate din boabele de vanilie și 2/3 cană de zahăr și aduceți doar la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Lăsați crema să se răcească la temperatura camerei, apoi amestecați gălbenușurile și ouăle întregi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Transferați crema într-un castron, acoperiți cu folie de plastic și dați-o la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Preîncălziți cuptorul la 25
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Înveliți ușor zece ramekine de 3 până la 4 uncii cu ulei vegetal și aranjați-le într-o tigaie. Strecurați crema într-o ceașcă mare de măsurare din sticlă și turnați-o în ramekins, umplându-le aproximativ trei sferturi pline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
Varză Mov, Feliată Mărunt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
6
Adăugați suficientă apă fierbinte în tigaia de prăjire pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale ramekinelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
7
Transferați tigaia în cuptor și coaceți timp de aproximativ 1 oră sau până când flanele sunt setate. Scoateți cu grijă ramekinele din Baia de apă și lăsați-le să se răcească la temperatura camerei. Dați la frigider flanele până se răcesc bine, aproximativ 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
8
Între timp, într-o cratiță mare, combinați apa cu coaja de lămâie și restul de 2 căni de zahăr, coaja de portocală și fasolea de vanilie. Se aduce la fierbere, amestecând pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Adăugați perele și acoperiți cu o farfurie rezistentă la căldură sau un capac de oală care este puțin mai mic decât cratița, pentru a menține perele scufundate. Se fierbe la foc moderat până când perele sunt doar fragede și un cuțit introdus în partea cea mai groasă iese ușor, aproximativ 15 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați perele într-un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Rulou Galben Cu Fructe
Grăsime De Porc înapoi
10
Lăsați perele și lichidul de braconaj să se răcească separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
11
Împărțiți untul și mierea între 2 skillets mari și aduceți la fierbere. Gatiti la foc mare, amestecand ocazional, pana devine usor auriu, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
12
Adăugați jumătate din pere în fiecare tigaie, tăiați partea în jos și gătiți, întorcându-se ocazional, până devin aurii și începând să se caramelizeze, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
13
Adăugați 3/4 cană din lichidul rezervat pentru braconaj de pere în fiecare tigaie și gătiți la foc moderat, întorcând și ungând perele, până când lichidul se reduce la un sirop gros, aproximativ 8 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați perele într-un platou. Se amestecă 2 linguri de lichid de braconaj în fiecare tigaie pentru a subția siropul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Creveți Sotați, Decojiți
14
Se toarnă sosul peste pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
15
Rulați un cuțit cu lamă subțire în jurul flancurilor pentru a le slăbi și înmuiați fundul fiecărui ramekin în apă fierbinte. Acoperiți fiecare flan cu o farfurie de desert și inversați; ținând ramekinul și farfuria împreună, dați vasului un shake bun pentru a desface flanul. Aranjați 2 jumătăți de pere alături de fiecare flan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De Lămâie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Spaniola funcționează foarte bine cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. CVNE Seleccion de fincas Tempranillo cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.