Pere caramelizate cu miere cu Flan portocaliu-vanilie

Pere caramelizate cu miere cu Flan portocaliu-vanilie
Pere caramelizate cu miere cu Flan portocaliu-vanilie este un fără gluten și vegetarian garnitură. O porție conține 852 calorii, 7g de proteine, și 43G de grăsime. Pentru $2.5 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Un amestec de miere, smântână grea, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Flan De Dovleac Portocaliu Caramelizat, Flan De Vanilie-Portocaliu, și Pere pocate cu sos de iaurt cu miere de vanilie.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, combinați laptele cu smântâna, jumătate din coaja de portocală, jumătate din boabele de vanilie și 2/3 cană de zahăr și aduceți doar la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Lăsați crema să se răcească la temperatura camerei, apoi amestecați gălbenușurile și ouăle întregi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
Transferați crema într-un castron, acoperiți cu folie de plastic și dați-o la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Preîncălziți cuptorul la 25
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Înveliți ușor zece ramekine de 3 până la 4 uncii cu ulei vegetal și aranjați-le într-o tigaie. Strecurați crema într-o ceașcă mare de măsurare din sticlă și turnați-o în ramekins, umplându-le aproximativ trei sferturi pline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
6
Adăugați suficientă apă fierbinte în tigaia de prăjire pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale ramekinelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
7
Transferați tigaia în cuptor și coaceți timp de aproximativ 1 oră sau până când flanele sunt setate. Scoateți cu grijă ramekinele din Baia de apă și lăsați-le să se răcească la temperatura camerei. Dați la frigider flanele până se răcesc bine, aproximativ 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
8
Între timp, într-o cratiță mare, combinați apa cu coaja de lămâie și restul de 2 căni de zahăr, coaja de portocală și fasolea de vanilie. Se aduce la fierbere, amestecând pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
9
Adăugați perele și acoperiți cu o farfurie rezistentă la căldură sau un capac de oală care este puțin mai mic decât cratița, pentru a menține perele scufundate. Se fierbe la foc moderat până când perele sunt doar fragede și un cuțit introdus în partea cea mai groasă iese ușor, aproximativ 15 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați perele într-un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Lăsați perele și lichidul de braconaj să se răcească separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
11
Împărțiți untul și mierea între 2 skillets mari și aduceți la fierbere. Gatiti la foc mare, amestecand ocazional, pana devine usor auriu, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
12
Adăugați jumătate din pere în fiecare tigaie, tăiați partea în jos și gătiți, întorcându-se ocazional, până devin aurii și începând să se caramelizeze, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Adăugați 3/4 cană din lichidul rezervat pentru braconaj de pere în fiecare tigaie și gătiți la foc moderat, întorcând și ungând perele, până când lichidul se reduce la un sirop gros, aproximativ 8 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați perele într-un platou. Se amestecă 2 linguri de lichid de braconaj în fiecare tigaie pentru a subția siropul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
14
Se toarnă sosul peste pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
15
Rulați un cuțit cu lamă subțire în jurul flancurilor pentru a le slăbi și înmuiați fundul fiecărui ramekin în apă fierbinte. Acoperiți fiecare flan cu o farfurie de desert și inversați; ținând ramekinul și farfuria împreună, dați vasului un shake bun pentru a desface flanul. Aranjați 2 jumătăți de pere alături de fiecare flan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
16
Stropiți flanele și perele cu siropul și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Spaniola funcționează foarte bine cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. CVNE Seleccion de fincas Tempranillo cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
CVNE Seleccion de fincas Tempranillo
CVNE Seleccion de fincas Tempranillo
Vin făcut cu struguri din podgoriile noastre din Villalba del Duero, Burgos. Strat violet ridicat. Nas cu multe note de fructe negre înmuiate de aromele florale care sunt punctate de o notă de mineral din sol, care se amestecă cu vanilia provenită din scurta lor ședere în butoi. La palat este netezit cu un tanin nobil care oferă un gust lung și persistent după gust. Realizat cu 100% Tempranillo.Asociere perfectă cu tot felul de carne grasă și vânat sub formă de fripturi, tocănițe, pe lângă diferitele brânzeturi din zonă.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista