Pere caramelizate cu miere cu Flan portocaliu-vanilie
Pere caramelizate cu miere cu Flan portocaliu-vanilie este un fără gluten și vegetarian garnitură. O porție conține 852 calorii, 7g de proteine, și 43G de grăsime. Pentru $2.5 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Un amestec de miere, smântână grea, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Flan De Dovleac Portocaliu Caramelizat, Flan De Vanilie-Portocaliu, și Pere pocate cu sos de iaurt cu miere de vanilie.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță medie, combinați laptele cu smântâna, jumătate din coaja de portocală, jumătate din boabele de vanilie și 2/3 cană de zahăr și aduceți doar la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Coaja De Portocala
Roșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Lăsați crema să se răcească la temperatura camerei, apoi amestecați gălbenușurile și ouăle întregi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Gumă Mare Portocalie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
Transferați crema într-un castron, acoperiți cu folie de plastic și dați-o la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Preîncălziți cuptorul la 25
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Înveliți ușor zece ramekine de 3 până la 4 uncii cu ulei vegetal și aranjați-le într-o tigaie. Strecurați crema într-o ceașcă mare de măsurare din sticlă și turnați-o în ramekins, umplându-le aproximativ trei sferturi pline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
1 Gumă Mare Portocalie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
Fasole Cannelloni, Scursa
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
6
Adăugați suficientă apă fierbinte în tigaia de prăjire pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale ramekinelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
7
Transferați tigaia în cuptor și coaceți timp de aproximativ 1 oră sau până când flanele sunt setate. Scoateți cu grijă ramekinele din Baia de apă și lăsați-le să se răcească la temperatura camerei. Dați la frigider flanele până se răcesc bine, aproximativ 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
Ceapă Tocată (2 Cepe)
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
8
Între timp, într-o cratiță mare, combinați apa cu coaja de lămâie și restul de 2 căni de zahăr, coaja de portocală și fasolea de vanilie. Se aduce la fierbere, amestecând pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Coaja De Portocala
Nonpareils Argintii
Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
9
Adăugați perele și acoperiți cu o farfurie rezistentă la căldură sau un capac de oală care este puțin mai mic decât cratița, pentru a menține perele scufundate. Se fierbe la foc moderat până când perele sunt doar fragede și un cuțit introdus în partea cea mai groasă iese ușor, aproximativ 15 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați perele într-un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Nuci Pecan Tocate, Optional
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Lăsați perele și lichidul de braconaj să se răcească separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
11
Împărțiți untul și mierea între 2 skillets mari și aduceți la fierbere. Gatiti la foc mare, amestecand ocazional, pana devine usor auriu, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
12
Adăugați jumătate din pere în fiecare tigaie, tăiați partea în jos și gătiți, întorcându-se ocazional, până devin aurii și începând să se caramelizeze, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Adăugați 3/4 cană din lichidul rezervat pentru braconaj de pere în fiecare tigaie și gătiți la foc moderat, întorcând și ungând perele, până când lichidul se reduce la un sirop gros, aproximativ 8 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați perele într-un platou. Se amestecă 2 linguri de lichid de braconaj în fiecare tigaie pentru a subția siropul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
14
Se toarnă sosul peste pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
15
Rulați un cuțit cu lamă subțire în jurul flancurilor pentru a le slăbi și înmuiați fundul fiecărui ramekin în apă fierbinte. Acoperiți fiecare flan cu o farfurie de desert și inversați; ținând ramekinul și farfuria împreună, dați vasului un shake bun pentru a desface flanul. Aranjați 2 jumătăți de pere alături de fiecare flan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Spaniola funcționează foarte bine cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. CVNE Seleccion de fincas Tempranillo cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.