Pere braconate cu ghimbir și vin cu frișcă de dovleac
Perele braconate cu ghimbir și vin cu frișcă de dovleac ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție conține 386 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,74 USD pe porție. 226 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Dacă aveți la îndemână pere bosc, dovleac, frișcă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pere Pocate cu rodie cu frișcă Mascarpone de portocale-ghimbir, pere poșate de cidru cu frișcă de scorțișoară, și Pere braconate Chai cu frișcă de scorțișoară.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, încălziți apa, vinul și zahărul granulat la foc mediu până când zahărul este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Apă
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați lămâie, ghimbir și pere. Fierbeți 15 până la 25 de minute sau până când perele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir
Lămâie
Pere
3
Se ia de pe foc. Acoperiți; lăsați să stea până se răcește.
4
Scoateți perele din lichidul de braconaj; aruncați lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere
5
Într-un castron mediu, bateți frișca, zahărul pudră și vanilia cu mixerul electric la viteză mare până se formează vârfuri rigide. Într-un castron mare, amestecați dovleacul cu 2 linguri de frișcă. Îndoiți frisca rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Frișcă
Frișcă
Dovleac
Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
6
Pentru a servi, lingurați frisca de dovleac în 8 pahare sau boluri de desert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Dovleac
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Adăugați 1 jumătate de pere în fiecare pahar; se presară cu firimituri de biscuiți.