Pere
Parul este un fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă face 10 porții cu 16 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de frunze de mentă, gheață, suc de pere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Potârniche într-o plăcintă cu pere, Copac Bufniță, și Arbore De Turtă Dulce pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți toate ingredientele, cu excepția crenguței de mentă, într-un agitator de cocktail și agitați până se omogenizează bine, aproximativ 10 secunde.
Turnați băutura cu gheață într-un pahar sau un snifter.
Se ornează cu crenguță de mentă.
Bar Essentials: au acestea la îndemână pentru amestecarea mocktails mari.
Sirop simplu: părți egale zahăr și apă, încălzite până când zahărul se dizolvă. (Randamentul dvs. va fi același cu cantitatea de apă pe care o utilizați.)
Suc de lămâie-lămâie: părți egale suc de lămâie și lămâie proaspăt stoarse, pentru a adăuga aciditate într-o clipă.
Lămâi proaspete, tei și portocale: pentru a face suc, pene pentru stoarcerea sau umezirea marginii unui pahar sau răsuciri de coajă pentru o aromă suplimentară de citrice.
Zahăr superfin: se dizolvă ușor și face o garnitură frumoasă pe marginea unui pahar.
Ierburi proaspete: busuiocul, menta și tarhonul adaugă complexitate, textură și atracție vizuală.
Gheață achiziționată: pentru o petrecere mare, este greu să faci suficientă gheață acasă. Pe lângă răcire, gheața ajută la amestecarea aromelor în agitator.