Perciatelli cu sardine proaspete
Perciatelli cu sardine proaspete ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 1265 de calorii, 77 g de proteine și 59 g de grăsime per porție. Pentru 8,59 USD per porție, această rețetă acoperă 50% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Un amestec de pesmet, pătrunjel, ceapă și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă un scor mare de 89%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Sardinele proaspete la grătar, Sardinele proaspete la grătar și Sardinele proaspete marinate.
Instrucțiuni
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare.
Sardine solzi, intestin și file (puteți cere și vânzătorul de pește să facă acest lucru pentru dvs.).
Într-o tigaie de 12 până la 14 inchi, încălziți ulei de măsline la foc mediu-înalt până când se afumă.
Adăugați ceapa, coacăzele, nucile de pin, anșoa și ardeiul roșu și gătiți până se înmoaie, aproximativ 8 până la 10 minute.
Adăugați fileuri de sardine și frunze de fenicul și continuați să gătiți 3 până la 4 minute, până când bucățile de pește tocmai s-au fiert, amestecând cu grijă.
Gatiti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj pana sunt al dente si se scurg bine. Turnați pastele fierbinți în tigaie cu sardine și amestecați pentru a se acoperi.
Adăugați 1/4 cană pesmet prăjit și pătrunjel. Se amestecă și se servește imediat.
Se presară pesmetul rămas.