Peppermint-Cookie-Uri Sandwich Cu Ciocolată
Peppermint-cookie-urile Sandwich de ciocolată necesită aproximativ 2 ore și 55 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12 și costă 48 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 374 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, smântână grea, extract de mentă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Cookie-Uri Sandwich Cu Mentă De Ciocolată, Cookie-Uri Sandwich Cu Ciocolată Și Mentă, și Cookie-uri sandwich de ciocolată cu umplutură de unt de mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipamente speciale: 2 1/2-inch rotund cookie cutter, și un 1/2-uncie cookie scoop
Poziționați un suport pentru cuptor în treimea inferioară a cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați 2 foi de copt cu hârtie pergament.
Într-un castron mediu, frământați aluatul de prăjituri și 1/4 cană de făină până se omogenizează. Făinați ușor o suprafață de lucru.
Întindeți aluatul la o grosime de 1/4 inci. Folosind un tăietor de prăjituri de 2 1/2 inci, tăiați cercuri din aluat. Frământați împreună orice resturi de aluat și rulați din nou. Continuați să tăiați cercurile de patiserie până când sunt 24 de bucăți în total.
Așezați cercurile de aluat pe foile de copt pregătite.
Coaceți până când prăjiturile sunt ușor aurii în jurul marginilor, aproximativ 10 minute. Se răcește timp de 10 minute și se transferă într-un suport de sârmă pentru a se răci complet. Rezervați 1 foaie de copt căptușită cu hârtie pergament.
Combinați 1 cană de chipsuri de ciocolată și smântâna într-un bol mic.
Așezați vasul peste o tigaie cu apă fierbinte și amestecați până când ciocolata s-a topit și amestecul este neted.
Bateți extractul de mentă și refrigerați amestecul timp de 1 oră. Folosind o lingură de biscuiți de 1/2 uncii sau o măsură de lingură, așezați amestecul de ciocolată în centrul părții plate a 12 fursecuri.
Așezați fursecurile rămase deasupra și strângeți ușor pentru a distribui uniform umplutura.
Așezați pe o foaie de copt și congelați până când umplutura s-a setat, aproximativ 25 de minute.
Combinați chipsurile de ciocolată rămase și uleiul vegetal într-un castron mic.
Așezați vasul peste o tigaie cu apă fierbinte și amestecați până când ciocolata s-a topit și amestecul este neted. Înmuiați partea superioară a fiecărui fursec în ciocolata topită și reveniți la foaia de copt.
Presărați blaturile cu bastoane de bomboane zdrobite sau bomboane de mentă. La frigider până la ferm, aproximativ 1 oră. A se păstra într-un recipient etanș din plastic.