Pepite de somn cu sos Tartar
Pepite de somn cu sos Tartar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 193 calorii, 16g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,47 USD pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți muștar dijon, gust de murături, albuș de ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Pepite de pește crocante cu sos Tartar, Pepite De Pește Coapte Crocante Și Sos Tartar, și Somn creol cu sos Tartar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Combinați albușul de ou și apa într-un castron mic; bate bine cu un tel de sârmă.
Combinați pesmetul și piperul într-un vas puțin adânc. Înmuiați bucățile de pește în amestecul de albuș de ou, lăsând să se scurgă excesul.
Rulați bucăți de pește în amestec de pesmet pentru a acoperi.
Așezați peștele pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Înveliți peștele cu spray de gătit.
Stropiți uniform cu margarină.
Coaceți la 450 timp de 12 până la 14 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Combinați maioneza și următoarele 3 ingrediente; amestecați bine amestecul.
Serviți peștele cu sos tartru și, dacă doriți, pene de lămâie.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Somnul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.