Pepene Verde-Roșii
Această rețetă servește 8 și costă 1,06 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 193 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, ulei de măsline, roșii cherry și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați S ' more Skewer Bites, Caprese Skewer, și Salată Antipasto pe un bivol pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați partea de sus și de jos de pe pepene verde pentru a-l nivela. Așezați-l în poziție verticală și tăiați coaja.
Tăiați în cuburi de 1 inch, rezervați.
Aduceți un vas mic de apă la fiert. Aveți un bol mic cu apă cu gheață pe lateral. Aruncați cu grijă roșiile cherry în apă. Se lasă să gătească timp de 10 secunde. Puneți în apă cu gheață. Îndepărtați cu grijă pielea și tăiați-o în jumătăți (notă: roșiile nu trebuie curățate.)
Bateți împreună oțetul și uleiul.
Așezați o jumătate de roșie deasupra fiecărui cub de pepene verde cu partea plată orientată în sus. Poke un băț de bambus prin partea de sus tot drumul în jos pentru a asigura 2 elemente. Aliniați frigarui pe o tavă de servire.
Stropiți vinaigreta peste Roșia frigăruită și pepene verde.
Presărați sare și așezați deasupra o frunză de micro busuioc.