Pepene Verde Pops
Pepenele verde este un fără gluten rețetă cu 16 porții. O porție conține 145 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, cuburi de gheață, chipsuri de ciocolată semi-dulci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Este perfect pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 35 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 8%. Rețete similare sunt Pepene Verde Pops, Pepene Verde Gheață Pops, și Pepene verde pops.
Instrucțiuni
Se amestecă 1/3 cană de zahăr și se amestecă gelatina de var într-un castron mediu.
Adăugați 1 cană de apă clocotită; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă.
Adăugați suficientă gheață la 1/2 cană de apă rece pentru a măsura 3/4 cană.
Se adaugă la gelatina de var; se amestecă până când gheața se topește complet. La frigider 25 min.
Între timp, repetați Pasul 1 folosind amestecul de gelatină de căpșuni și omițând etapa de refrigerare.
Se toarnă în 16 (3 oz.) pahare de hârtie. Congelați 20 min. Se amestecă 1/2 linguriță. chipsuri de ciocolată în gelatină în fiecare ceașcă.
Bateți crema de brânză și zahărul rămas cu mixerul într-un castron mediu până se omogenizează bine. Se amestecă biciul rece; răspândit peste gelatină în cupe.
Se toarnă gelatina de var peste amestecul de brânză cremă. Introduceți bățul pop din lemn în gelatină în centrul fiecărei căni. Congelați 3 ore sau până când este ferm.
Scoateți PoP-urile din cupe chiar înainte de servire.