Pepene verde cu mure și piure de pere
Pepene verde cu mure și piure de pere ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 8 și costă 78 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 101 calorii. Un amestec de suc de mere, mure, pere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este perfect pentru Vara. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, ceea ce e bine. Încercați Pepene verde cu mure și piure de pere, Salată de pepene verde cu mure și busuioc, și Napi și pere pur Aproxume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați fiecare felie de pepene verde în 10 pene.
Tăiați coaja din pene și îndepărtați semințele. Se dă la frigider aproximativ 1 oră sau până se răcește.
Tăiați fiecare pere în 4 bucăți; îndepărtați miezurile și tulpinile.
Puneți perele și romul în blender sau robot de bucătărie. Acoperiți și amestecați la viteză medie aproximativ 1 minut sau până la omogenizare.
Aranjați pene de pepene verde pe 8 farfurii de desert. Se acoperă cu mure. Completați fiecare porție cu piure de pere.