Pepene galben și friptură cu sos de boia afumată

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pepene galben și friptură cu pansament de boia afumată. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 190 calorii, 20g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână piper, coriandru, boia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pepene galben, rucola și șuncă Serrano cu sos de boia afumată, Pepene galben, rucola și șuncă Serrano cu sos de boia afumată, și Salată de friptură de flanc la grătar cu sos de boia afumată.
Instrucțiuni
Preîncălziți o tigaie pentru grătar ușor unsă la foc mediu-mare.
Presărați friptura cu sare și piper; grătar cu ceapă, întorcând ceapa după aproximativ 4 minute și friptură după 7 minute, până când carnea este medie-rară sau până la gradul dorit de coacere.
Transferați carnea și ceapa pe o tăietură; lăsați să se odihnească cu 5 minute înainte de a tăia friptura.
Într-un castron mic, combinați miere, tei, ulei de măsline, boia afumată și ardei roșu zdrobit; se amestecă cu un bici. Puneți pansamentul deoparte.
Felie de friptură; aranjați pe platou cu pepene galben, ceapă, coriandru și mentă; stropiți cu pansament.