Pentru a face un Cocktail excelent Cherry Bounce
Pentru a face un Cocktail excelent Cherry Bounce este un fără gluten și vegan băutură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 1236 calorii. Pentru $11.69 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați coniac, nucșoară, bețișoare de scorțișoară și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Tort de cafea cu cireșe cu smântână-puteți face acest tort de cafea cu cireșe în propria bucătărie și, cel mai bine, este ușor, Nu-ți face planuri" cocktail de afine, și Cum Se Face Un Cocktail Spiriduș Alb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cireșele, tăiați-le în jumătate și puneți-le într-un castron mare. Folosind un tocător de cartofi, zdrobiți cu grijă fructele pentru a extrage cât mai mult suc posibil. Strecurați sucul printr-o strecurătoare mare cu ochiuri fine, apăsând fructele cu o lingură robustă. (Ar trebui să aveți aproximativ 8 căni.) Rezervați piureul de cireșe la congelator sau frigider pentru utilizare ulterioară. Dacă folosiți cireșe borcanate, scurgeți fructele și lăsați sucul deoparte înainte de a înjumătăți și a zdrobi cireșele.
Adăugați orice suc presat în sucul borcan rezervat.
Într-un borcan de sticlă cu capac de 1 galon, combinați sucul cu țuica și zahărul, amestecând pentru a dizolva zahărul. Se acoperă cu capacul și se lasă deoparte la frigider timp de 24 de ore, amestecând ocazional sau agitând cu grijă borcanul.
Aduceți 2 căni de suc la foc mic la foc mediu. Gustați sucul îndulcit și adăugați mai mult zahăr, dacă doriți. Se amestecă bețișoarele de scorțișoară, cuișoarele și nucșoara. Apoi acoperiți și fierbeți timp de aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte să se răcească la temperatura camerei. Se strecoară și se aruncă condimentele.
Se amestecă sucul condimentat înapoi în borcanul de sticlă de 1 galon cu sucul îndulcit rezervat. Acoperiți ușor cu capacul și lăsați-l deoparte cel puțin 2 săptămâni înainte de servire, agitând ocazional borcanul cu grijă.
Serviți la temperatura camerei în pahare mici cordiale sau de vin. Păstrați restul de cireșe rămase în frigider.
De la masa cu Washingtonii: rețete istorice, divertisment și Ospitalitate De la Mount Vernon, editat de Stephen A. McLeod. Toate textulmax 2011 de către Asociația Doamnelor Mount Vernon. Distribuit de University of North Carolina Press.