Pennette cu dovlecei, Ricotta Salata si ierburi proaspete

Pennette cu dovlecei, Ricotta Salatan și ierburi proaspete este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 385 calorii, 17g de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.57 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă din alimente și vin necesită oregano, dovlecei, cățel de usturoi și roșii de struguri. Pentru a consuma menta, puteți urma acest fel principal cu Brownies De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Salată de pâine cu roșii, ierburi și salată de Ricotta, Salată multicoloră de ardei și fasole cu Salatan Ricotta și ierburi, și Burgeri Cu Salatan Ricotta Și Dovlecei Murați sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare și adâncă.
Adăugați dovleceii și usturoiul și gătiți la foc moderat, amestecând frecvent, până când sunt aurii și crocante-fragede, aproximativ 5 minute. Condimentează dovleceii cu sare și piper.
Într-un castron mare, amestecați salata de ricotta cu busuiocul, arpagicul, menta, oregano și restul de 3 linguri de ulei de măsline. Se amestecă roșiile.
Gatiti pastele intr-o oala mare cu apa clocotita cu sare pana la al dente.
Scurgeți pastele, rezervând 3 linguri de apă de gătit.
Adăugați pastele, dovleceii și apa de gătit rezervată în ricotta și condimentați cu sare și piper. Aruncați bine și serviți.