Penne la cuptor cu vinete: Penne al Forno con Melanzane
Nevoie de un fel principal fără lactate? Penne la cuptor cu vinete: Penne al Forno con Melanzane ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 556 calorii, 15g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,0 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 30 de minute. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, sare, morcov și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până pesmet ai putea urma acest curs principal cu Pâine Cu Banane De Ciocolată ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, ceea ce este extraordinar. Rețete similare includ Penne Con Funghi e Melanzane (Penne cu ciuperci și vinete), Vinete Extraordiare cu usturoi și dragoste (Melanzane Al Forno), și Penne Con Funghi E Melanzane.
Instrucțiuni
1
Puneți felii de vinete într-o strecurătoare, fiecare bucată presărată cu sare de mare. Se cântăresc feliile cu o cutie mare, plină de roșii sau altă greutate și se pun deoparte în chiuveta de bucătărie, astfel încât sucurile să se elibereze. După 1 oră, clătiți și uscați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți 3 linguri de ulei de măsline la foc mediu-mare și sotati felii de vinete până se rumenesc pe ambele părți, lucrând în loturi dacă este necesar și îndepărtând vinetele fierte pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Gatiti Penna in apa clocotita pana nu se face destul; aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Penne
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
5
Scurgeți pastele și aruncați cu 3/4 cană de sos de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
6
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
7
Ungeți un vas de cuptor din sticlă sau ceramică cu 1 lingură de ulei de măsline. Acoperiți fundul vasului cu câteva linguri de sos de roșii. Se acoperă cu jumătate din firimiturile de pâine și sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
8
Adăugați jumătate din pastele fierte, apoi jumătate din feliile de vinete, aranjate într-un strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Fierte
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
9
Stropiți aproximativ 1/4 cană din sosul de roșii și acoperiți cu jumătate de brânză rasă și frunze de busuioc sfâșiate. Repetați procesul cu sosul de roșii rămas, pesmet, paste, vinete, brânză și busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
10
Stropiți cu restul de 2 linguri de ulei de măsline și coaceți la cuptor timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
11
Lăsați să se odihnească 30 de minute înainte de servire.
12
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
13
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
14
Adăugați cimbru și morcov și gătiți încă 5 minute, până când morcovul este destul de moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cesti Catei De Usturoi
15
Adăugați roșiile și sucul și aduceți la fierbere, amestecând des. Coborâți focul și fierbeți timp de 30 de minute până când sunt la fel de groase ca cerealele fierbinți. Condimentează cu sare și servește. Acest sos deține 1 săptămână în frigider sau până la 6 luni în congelator.