Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Penne la cuptor. Această rețetă face 35 de porții cu 53 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de lapte, brânză mozzarella, condimente și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Penne La Cuptor, Penne La Cuptor, și Penne La Cuptor.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mediu; pus deoparte. Carne brună cu legume în tigaie mare antiaderentă. Se amestecă sosul de paste, amestecul de cremă de brânză și 1/2 cană de mozzarella; gatiti si amestecati 2 pana la 3 min. sau până când mozzarella este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Sos De Paste
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Legume
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Bol
3
Adăugați paste; Se amestecă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
4
Lingură în 2-qt. caserola; se acoperă cu mozzarella rămasă. Acoperă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
5
Coaceți 20 min. sau până se încălzește, descoperind după 15 min.