Penne De Grâu Integral Roșu

Penne de grâu integral roșu ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 4. O porție conține 1487 calorii, 51G de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de penne, parmezan, migdale albe și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi migdalele albe, puteți urma acest fel principal cu Torturi De Pinecone ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Penne De Grâu Integral Roșu, Mazăre de primăvară-sto cu Penne de grâu integral, și Penne de grâu integral cu homar și slănină.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o cratiță; acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până se înmoaie.
Scurgeți cartofii într-un colizor peste un bol, rezervând 1 1/2 căni lichid. Se răcește ușor cartofii și se taie în bucăți de 1/2 inch.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mică la foc mic.
Adăugați migdale, șobolani și usturoi în tigaie; gătiți 8 minute sau până când migdalele sunt aurii, amestecând des.
Scoateți din căldură; rece.
Puneți amestecul de migdale într-un robot de bucătărie; adăugați 3 linguri rămase ulei, suc, brânză, harissa și sare; procesați 1 minut sau până când este bine amestecat și aproape neted. Cu procesorul pornit, turnați încet 1 1/2 căni de lichid de gătit rezervat prin jgheabul alimentar; procesați 1 minut sau până la netezire.
Combinați pastele, cartofii și amestecul de migdale într-un castron mare, aruncând ușor. Ori în rucola; se presara cu busuioc.