Penne cu vinete la grătar și sos Radicchio

Penne cu vinete la grătar și sos Radicchio
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Penne cu vinete la grătar și sos Radicchio. O porție conține 503 calorii, 16g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,84 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați vin, paste fusilli), ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Penne cu pui la grătar și vinete, Penne cu sos de vinete, și Penne cu vinete, fasole albă și sos de roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați vinetele pe jumătate pe lungime, apoi tăiați transversal în felii groase de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
2
Așezați pe straturi de prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
3
Presărați vinetele ușor cu sare; lăsați să stea 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
SareSare
4
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare). Se usucă vinetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
5
Ungeți vinetele și radicchio cu 3 linguri ulei; se presară sare. Grătiți până când vinetele sunt fragede și radicchio este ofilit, aproximativ 4 minute pe parte pentru vinete și 1 minut pe parte pentru radicchio.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
VineteVinete
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Transferați radicchio pe tăbliță; se toacă grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
7
Încălziți 3 linguri de ulei într-o tigaie mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați ceapa și usturoiul; se amestecă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
9
Adăugați pătrunjel și cimbru. Reduceți căldura la minim; saut până când ceapa este moale, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
CeapăCeapă
CimbruCimbru
10
Adăugați următoarele 5 ingrediente; se fierbe 8 minute, amestecând frecvent. Se amestecă vinetele și radicchio. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
VineteVinete
11
Aruncați pastele cu 1 lingură de ulei într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
Adăugați sosul de vinete și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
SosSos
13
Se presară cu brânză de capră mărunțită; servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate44
Revista