Penne cu vinete

Penne cu vinete
Penne cu vinete necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.68 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 21g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 674 calorii. Această rețetă servește 2. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de sos de roșii, paste penne, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Penne Con Funghi e Melanzane (Penne cu ciuperci și vinete), Vinete cu Penne, și Penne cu vinete și Mozzarella.

Instrucțiuni

1
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere la foc mare. Odată ce apa fierbe, amestecați penne și reveniți la fierbere. Gatiti pastele neacoperite, amestecand ocazional, pana cand pastele s-au fiert, dar sunt inca ferme pana la muscatura, aproximativ 11 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
PennePenne
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se scurge bine într-o strecurătoare așezată în chiuvetă, rezervând 1 cană de apă pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Se amestecă vinetele și usturoiul și se stropesc cu uleiul de măsline rămas pentru a acoperi; gatiti si amestecati pana cand vinetele sunt fragede si se rumenesc usor, 5 pana la 7 minute. Se condimentează cu sare și piper. Se amestecă răspândirea de roșii uscate la soare și sosul de roșii; gatiti si amestecati pana se incalzeste, inca aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Roșii Uscate La SoareRoșii Uscate La Soare
Sos De RoșiiSos De Roșii
Ulei De MăslineUlei De Măsline
VineteVinete
UsturoiUsturoi
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați penne și aruncați. Amestecați apa pentru paste dacă sosul este prea gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
PennePenne
SosSos
5
Presărați busuioc înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BusuiocBusuioc
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții2
Scor De Sănătate62
Revista