Penne cu vinete

Penne cu vinete necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.68 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 21g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 674 calorii. Această rețetă servește 2. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de sos de roșii, paste penne, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Penne Con Funghi e Melanzane (Penne cu ciuperci și vinete), Vinete cu Penne, și Penne cu vinete și Mozzarella.
Instrucțiuni
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere la foc mare. Odată ce apa fierbe, amestecați penne și reveniți la fierbere. Gatiti pastele neacoperite, amestecand ocazional, pana cand pastele s-au fiert, dar sunt inca ferme pana la muscatura, aproximativ 11 minute.
Se scurge bine într-o strecurătoare așezată în chiuvetă, rezervând 1 cană de apă pentru paste.
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Se amestecă vinetele și usturoiul și se stropesc cu uleiul de măsline rămas pentru a acoperi; gatiti si amestecati pana cand vinetele sunt fragede si se rumenesc usor, 5 pana la 7 minute. Se condimentează cu sare și piper. Se amestecă răspândirea de roșii uscate la soare și sosul de roșii; gatiti si amestecati pana se incalzeste, inca aproximativ 5 minute.
Adăugați penne și aruncați. Amestecați apa pentru paste dacă sosul este prea gros.
Presărați busuioc înainte de servire.