Penne cu sparanghel, mazăre, ciuperci și smântână
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Penne cu sparanghel, mazăre, ciuperci și smântână. Această rețetă servește 40 și costă 66 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 137 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, brânză parmigiano-reggiano, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Penne cu pui, ciuperci sălbatice și mazăre, Penne cu sparanghel, salvie și mazăre, și Penne Cu Sparanghel, Salvie Și Mazăre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți o tigaie pentru grătar din fontă.
Ungeți sparanghelul cu ulei de măsline și condimentați ușor cu sare și piper. Grătați sparanghelul la foc mare, întorcându-se, până când este ușor carbonizat și foarte fraged, aproximativ 6 minute.
Tăiați sparanghelul în lungimi de 1 inch.
Într-o tigaie foarte mare și adâncă, încălziți cele 3 linguri de ulei de măsline.
Adăugați șalotele și gătiți la foc moderat până la parfum, aproximativ 1 minut.
Se adaugă shiitake-ul, se condimentează cu sare și piper și se gătește, amestecând o dată sau de două ori, până când ciupercile sunt aurii și fragede, aproximativ 8 minute.
Adăugați crema și aduceți la fierbere. Se fierbe până se reduce ușor, aproximativ 4 minute.
Între timp, într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți pastele până la al dente.
Scurgeți pastele, rezervând 3/4 cană din apa de gătit.
Adăugați pastele în tigaie împreună cu sparanghelul, mazărea și brânza rasă și aruncați bine.
Adăugați apa de paste rezervată și fierbeți, aruncând, până când pastele sunt bine acoperite. Condimentează pastele cu sare și piper și amestecă pătrunjelul.