Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Penne cu sparanghel, mazăre, ciuperci și smântână. Această rețetă servește 40 și costă 66 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 137 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, brânză parmigiano-reggiano, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Penne cu pui, ciuperci sălbatice și mazăre, Penne cu sparanghel, salvie și mazăre, și Penne Cu Sparanghel, Salvie Și Mazăre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți o tigaie pentru grătar din fontă.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
2
Ungeți sparanghelul cu ulei de măsline și condimentați ușor cu sare și piper. Grătați sparanghelul la foc mare, întorcându-se, până când este ușor carbonizat și foarte fraged, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
3
Tăiați sparanghelul în lungimi de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
4
Într-o tigaie foarte mare și adâncă, încălziți cele 3 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați șalotele și gătiți la foc moderat până la parfum, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
6
Se adaugă shiitake-ul, se condimentează cu sare și piper și se gătește, amestecând o dată sau de două ori, până când ciupercile sunt aurii și fragede, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
7
Adăugați crema și aduceți la fierbere. Se fierbe până se reduce ușor, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
8
Între timp, într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți pastele până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
9
Scurgeți pastele, rezervând 3/4 cană din apa de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
10
Adăugați pastele în tigaie împreună cu sparanghelul, mazărea și brânza rasă și aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Adăugați apa de paste rezervată și fierbeți, aruncând, până când pastele sunt bine acoperite. Condimentează pastele cu sare și piper și amestecă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ