Penne cu roșii și brânză afumată
Penne cu roșii și brânză afumată este un vegetarian felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 385 calorii, 14g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sos de paste alfredo, roșii conservate, paste penne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Penne cu Pesto de roșii și Mozzarella afumată, Penne de roșii prăjite cu brânză de capră, și Penne cu sos de roșii, slănină și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați 1 caserolă de 1/2 litru cu spray de gătit. Gatiti si scurgeti pastele conform indicatiilor de pe pachet.
Între timp, într-o cratiță de 2 litri, încălziți roșiile la fierbere. Reduceți căldura la mediu; gătiți neacoperit 6 până la 8 minute, amestecând ocazional, până când lichidul s-a evaporat.
În cratița de 2 litri, încălziți sosul Alfredo la foc mediu-mic până se încălzește. Se amestecă brânza până se topește.
Se amestecă sosul, pastele și roșiile.
Coaceți descoperit aproximativ 30 de minute sau până când este fierbinte în centru.