Penne cu pui, ciuperci Shiitake și capere

Penne cu pui, ciuperci Shiitake și capere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 7,5 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 782 calorii. Este adus la tine de Epicurious. 14 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână parmezan, capere, bulion de pui cu conținut scăzut de sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 88%, ceea ce este remarcabil. Încercați Penne Cu Pui, Ciuperci Shiitake Și Capere, Penne cu ciuperci Shiitake prăjite, vinete și Sambal, și Pui la abur și ciuperci Shiitake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 2 linguri de ulei în oală mare grea la foc mediu-mare.
Se adaugă ceapa și saut până se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Transferați în castron mediu.
Adăugați 2 linguri de ulei în oală.
Se adauga usturoiul si rozmarinul; saut 30 de secunde.
Adăugați ciuperci. Reduceți căldura la mediu, acoperiți și gătiți până când ciupercile sunt moi și maronii, amestecând des, aproximativ 15 minute.
Se transferă în castron cu ceapă.
Aruncați puiul într-un castron mare cu suficientă făină pentru a acoperi; scuturați excesul.
Se presară sare și piper.
Încălziți restul de 3 linguri de ulei în aceeași oală la foc mediu-mare.
Se adauga carnea de pui; saut pana nu mai este roz, aproximativ 5 minute.
Adăugați 2 1/2 căni de bulion, vin și capere. Aduceți la fierbere, răzuind orice bucăți rumenite.
Adăugați amestecul de ciuperci-ceapă și fierbeți până când puiul este fiert, aproximativ 5 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Între timp, gătiți pastele într-o oală mare cu apă sărată clocotită până când sunt doar fragede, dar încă ferme pentru a mușca, amestecând ocazional.
Adăugați paste în amestecul de pui și aruncați la foc mediu până se încălzește, adăugând mai mult bulion, dacă este necesar, pentru a se umezi.
Transferați pastele într-un castron mare.
Serviți, trecând brânza separat.