Pâine Prăjită Challah Franceză
Challah pâine prăjită franceză ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 555 calorii, 14g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 52 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Dacă aveți la îndemână miere, coajă de portocală, extract de vanilan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Pâine Prăjită Challah Franceză, Pâine Prăjită Challah Franceză, și Pâine Prăjită Challah Franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F.
Într-un castron mare de mică adâncime, amestecați ouăle, jumătate și jumătate, coaja de portocală, vanilie, miere și sare. Feliați challah-ul în felii groase de 3/4 inci. Înmuiați cât mai multe felii în amestecul de ouă timp de 5 minute, întorcând o dată.
Încălziți 1 lingură de unt și 1 lingură de ulei într-o tigaie foarte mare la foc mediu.
Adăugați pâinea înmuiată și gătiți timp de 2 până la 3 minute pe fiecare parte, până se rumenesc frumos.
Așezați pâinea prăjită gătită pe o tigaie și păstrați-o caldă la cuptor. Prăjiți feliile de pâine înmuiate rămase, adăugând unt și ulei după cum este necesar, până când totul este gătit.
Se servește fierbinte cu sirop de arțar, conserve de zmeură și/sau zahăr pentru cofetari.