Penne Cu Homar, Porumb, Dovlecei Și Rucola

Penne cu homar, porumb, dovlecei și rucola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 436 calorii. Pentru $3.38 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 48 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de rucola, ghimbir, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Penne cu dovlecei prăjiți, aur de soare și Rucola, Penne la cuptor cu dovlecei, porumb și busuioc, și Penne cu homar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți chiuveta cu apă cu gheață. Într-o oală, combinați ceapa, morcovul, frunzele de dafin, usturoiul, ghimbirul, coaja și boabele de piper cu 8 căni de apă; acoperiți și aduceți la fierbere.
Adăugați homari, acoperiți și gătiți 8 minute după ce apa a revenit la fierbere.
Îndepărtați homarii, rezervând lichidul; transferați în baia de gheață.
Când homarii sunt suficient de reci pentru a se descurca, rupeți cozile și ghearele din corp; se deschide pentru a îndepărta carnea. Puneți carnea deoparte.
Adăugați corpuri și cochilii goale în lichidul rezervat; reveniți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 30 de minute.
Se scurge printr-o sită fină; aruncați solidele. Întoarceți lichidul în oală; gatiti la foc mediu-mare pana se reduce la 1 cana, aproximativ 45 de minute.
Tăiați carnea din coada de homar și gheara în bucăți de mușcătură; pus deoparte.
Aduceți o cratiță de 5 litri de apă sărată la fierbere și gătiți pastele până la al dente, aproximativ 7 minute.
Se scurge într-o strecurătoare și se lasă deoparte.
Tăiați ceapa în pene de 1/8 inch; scoateți miezul.
Tăiați dovleceii pe lungime în sferturi și transversal în bucăți de 1/2 inch.
Încălziți o cratiță de 6 litri cu fețe joase acoperită cu spray de gătit cu ulei de măsline la foc mediu-mare până când este foarte fierbinte.
Adăugați ceapa și usturoiul; reduceți focul la mediu scăzut. Gatiti pana cand ceapa este translucida, aproximativ 3 minute.
Adăugați dovleceii; gatiti pana se inmoaie, aproximativ 7 minute.
Adăugați porumb, carne de homar rezervată, paste fierte, lichid rezervat, rucola și maghiran; se amestecă pentru a se combina. Se amestecă parmezanul, dacă se dorește; servi.