Penne cu homar, porumb, dovlecei și rucola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 436 calorii. Pentru $3.38 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 48 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de rucola, ghimbir, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Penne cu dovlecei prăjiți, aur de soare și Rucola, Penne la cuptor cu dovlecei, porumb și busuioc, și Penne cu homar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Umpleți chiuveta cu apă cu gheață. Într-o oală, combinați ceapa, morcovul, frunzele de dafin, usturoiul, ghimbirul, coaja și boabele de piper cu 8 căni de apă; acoperiți și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați homari, acoperiți și gătiți 8 minute după ce apa a revenit la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Îndepărtați homarii, rezervând lichidul; transferați în baia de gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
4
Când homarii sunt suficient de reci pentru a se descurca, rupeți cozile și ghearele din corp; se deschide pentru a îndepărta carnea. Puneți carnea deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Adăugați corpuri și cochilii goale în lichidul rezervat; reveniți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)
6
Se scurge printr-o sită fină; aruncați solidele. Întoarceți lichidul în oală; gatiti la foc mediu-mare pana se reduce la 1 cana, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Tăiați carnea din coada de homar și gheara în bucăți de mușcătură; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
8
Aduceți o cratiță de 5 litri de apă sărată la fierbere și gătiți pastele până la al dente, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
9
Se scurge într-o strecurătoare și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
10
Tăiați ceapa în pene de 1/8 inch; scoateți miezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
11
Tăiați dovleceii pe lungime în sferturi și transversal în bucăți de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
12
Încălziți o cratiță de 6 litri cu fețe joase acoperită cu spray de gătit cu ulei de măsline la foc mediu-mare până când este foarte fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Aluat De Pâine De Porumb
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
13
Adăugați ceapa și usturoiul; reduceți focul la mediu scăzut. Gatiti pana cand ceapa este translucida, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
14
Adăugați dovleceii; gatiti pana se inmoaie, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
15
Adăugați porumb, carne de homar rezervată, paste fierte, lichid rezervat, rucola și maghiran; se amestecă pentru a se combina. Se amestecă parmezanul, dacă se dorește; servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Fierte
1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt
Maghiran
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Piept De Pui La Rotisor
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat