Penne cu Garbanzos, Escarole și roșii prune

Penne cu Garbanzos, Escarole și roșii prune
Penne cu Garbanzos, Escarole și roșii de prune ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă vegană servește 4 și costă $1.08 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 292 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de busuioc, salvie, escarolă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 89%. Încercați Roșii de prune și anghinare cu Penne, Ravioli cu roșii, fasole albă și Escarole, și Ravioli cu roșii, fasole albă și Escarole pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați usturoi; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
3
Adăugați escarole; saut 4 minute sau până când escarole începe să se ofilească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
EscarolaEscarola
4
Adăugați roșiile și următoarele 5 ingrediente (roșii prin fasole); gatiti 2 minute, amestecand ocazional. Se amestecă pastele și oțetul; gatiti 2 minute sau pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista