Penne cu Garbanzos, Escarole și roșii prune

Penne cu Garbanzos, Escarole și roșii prune
Penne cu Garbanzos, Escarole și roșii de prune ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă vegană servește 4 și costă $1.08 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 292 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de busuioc, salvie, escarolă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 89%. Încercați Roșii de prune și anghinare cu Penne, Ravioli cu roșii, fasole albă și Escarole, și Ravioli cu roșii, fasole albă și Escarole pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați usturoi; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3
Adăugați escarole; saut 4 minute sau până când escarole începe să se ofilească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
EscarolaEscarola
4
Adăugați roșiile și următoarele 5 ingrediente (roșii prin fasole); gatiti 2 minute, amestecand ocazional. Se amestecă pastele și oțetul; gatiti 2 minute sau pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista