Penne cu coaste scurte înăbușite ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă face 6 porții cu 1297 calorii, 46G de proteine, și 92g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.76 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de parmezan, muștar dijon, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 48 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 90%, care este super. Încercați Coaste scurte, nu atât de scurte, cu tocană de mămăligă dintr - o nouă întoarcere în sud, Coaste Scurte Înăbușite, și Coaste Scurte Înăbușite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați un suport pentru cuptor în partea inferioară 1/3 a cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Condimentează coastele cu sare și piper. Într-un cuptor olandez mare cu fund greu sau o oală de stoc rezistentă la cuptor, încălziți uleiul la foc mediu-mare. În loturi, adăugați coastele și rumeniți pe toate părțile, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
(mequite, Hickory Sau Arin)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
3
Scoateți coastele și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)
4
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți, amestecând frecvent, timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Adăugați roșiile, vinul și muștarul. Aduceți amestecul la fierbere și răzuiți bucățile maronii care se agață de fundul tigaiei cu o lingură de lemn. Întoarceți coastele în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
(mequite, Hickory Sau Arin)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Se adaugă bulionul de vită, se acoperă tigaia și se introduce la cuptor timp de 2 1/2 ore până când carnea este fragedă și cade ușor din os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Scoateți coastele din lichidul de gătit. Folosind o lingură mare, îndepărtați excesul de grăsime de pe suprafața lichidului de gătit. Folosind o ladă, transferați lichidul de gătit în vasul unui robot de bucătărie. Procesați până când amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Polonic
Bomboanele Lui Peachie-o
8
Se toarnă sosul într-o cratiță și se menține cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
9
Scoateți carnea din oase. Aruncați oasele. Folosind 2 furci, tăiați carnea în bucăți mici. Se amestecă carnea mărunțită în sos. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
10
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Adăugați pastele și gătiți până se înmoaie, dar încă ferm la mușcătură, amestecând ocazional, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
12
Scurgeți pastele și puneți-le într-un bol mare de servire. Folosind o lingură pliată, scoateți carnea din sos și adăugați la paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Bomboanele Lui Peachie-o
13
Se toarnă 1 cană de sos peste paste. Aruncați bine și subțiați pastele cu mai mult sos, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
14
Presărați pastele cu parmezan și pătrunjel tocat înainte de servire.