Penne cu cinci brânzeturi
Penne cu cinci brânzeturi este un vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 783 calorii, 23g de proteine, și 49G de grăsime pe porție. 13 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fontina importată, frunze de busuioc, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 58%. Încercați Penne la cuptor cu Broccoli și trei brânzeturi, Penne Al Forno cu roșii, smântână și cinci brânzeturi, și Paste Penne cu sos de scoici de ciuperci și brânzeturi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F.
Aduceți 5 litri de apă sărată la fierbere într-o oală.
Combinați toate ingredientele, cu excepția pennei și a untului, într-un bol mare de amestecare.
Se amestecă bine. Aruncați Penna în apa clocotită și fierbeți timp de 4 minute.
Se scurge bine într-o strecurătoare și se adaugă la ingredientele din vasul de amestecare, aruncând pentru a se combina. Împărțiți amestecul de paste între 6 feluri de mâncare cu gratin ceramic superficial (capacitate de 1 1/2 până la 2 cană). Punctați cu untul și coaceți până se rumenesc și se rumenesc deasupra, 7 până la 10 minute.