Penne cu Calamari și Malvasia

Penne cu Calamari și Malvasia ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 893 calorii, 46G de proteine, și 27G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.97 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, pesmet, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, ceea ce este spectaculos. Încercați Ajunul Crăciunului Calamari / Calamari în Umido per la Vigilia di Natale, Penne cu sos de roșii și ardei dulci (Penne Saporite "Il Frantoio"), și Penne all ' Arrabbiata (Penne picant) cu noua stație Lewis Sangiovese pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare. Într-o cratiță de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul de măsline la foc mediu până la fumat.
Adăugați ceapa, condimentați cu sare și piper și gătiți timp de 3 până la 4 minute.
Adăugați pătrunjelul, 1/2 cană de vin, roșiile și gătiți încă 3 până la 4 minute.
Adăugați Calamarul și fulgii de ardei și condimentați, după gust. Se amestecă pentru a amesteca ingredientele și se scoate de pe foc și se lasă să se răcească.
Când vasul cu apă ajunge într-un bol rulant, adăugați pastele și gătiți conform instrucțiunilor pachetului până la doar al dente.
Se scurge bine și se toarnă pastele fierbinți și fierte în cratiță cu calamari. Întoarceți tigaia la foc și aruncați până când este bine acoperită și Calamarul este complet opac.
Se toarnă într-un vas de servire încălzit și se presară cu pesmet prăjit, se strecoară cu ulei de măsline extravirgin și se garnisește cu pătrunjel și brânză Pecorino rasă.