Penne a la Vodka II

Penne a la Vodka II
Penne a la Vodkan II ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 661 calorii. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Dacă aveți paste penne, busuioc, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 313 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Penne Alla Vodka (Paste Cu Cremă De Vodcă), Penne a la Vodka, și Penne Vodka.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare la foc mediu, gătiți usturoiul în ulei de măsline până se înmoaie, 1 până la 2 minute. Se amestecă roșiile, se rupe puțin cu furculița. Se amestecă busuiocul, sarea și piperul și se fierbe 15 minute. Se amestecă vodca și se gătește încă 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
TomateTomate
UsturoiUsturoi
BusuiocBusuioc
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De PepperoniBețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Adăugați pastele și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până la dente; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
4
Amestecați smântâna în sos și gătiți încă 10 minute. Aruncați cu paste fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
PastePaste
SosSos
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Revista