Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Cocoa Nib, ciocolată și Citrus Dacquoise. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 573 calorii. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de cremă de tartru, zahăr, brânză mascarpone și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciocolata-Espresso Dacquoise, Dacquoise De Ciocolată Albă Congelată Și Alune, și Cacao Citrice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 149°. linia de fund a două tigăi de tort cu diametrul de 9 inci, cu laturi înalte de 1 1/2 inci, cu hârtie pergament; pulverizați pergamentul cu spray antiaderent. Cerneti zaharul pudra si amidonul de porumb intr-un castron mediu; bateți în bucăți de cacao măcinate și 1/2 linguriță sare grosieră. Bateți albușurile de ou și crema de tartru într-un castron mare până când sunt groase și spumoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Rulou Cu Fructe Galben
Sare Grosieră
Penițe De Cacao
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate Suplimentare
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Adăugând câte 1 lingură de zahăr la un moment dat, bateți până se înțepenește, dar nu se usucă. Îndoiți amestecul de nucă de cacao. Împărțiți bezea între tigăile pregătite, răspândind uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De Orez
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
3
Coaceți bezea 1 oră. Opriți căldura. Ținând ușa cuptorului închisă, lăsați bezeaua în cuptor peste noapte să se usuce (bezeaua se va dezumfla ușor).
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1
Preîncălziți cuptorul la 325 & Deg; F. Linia de jos a tăvii de tort cu diametrul de 9 inci, cu laturi înalte de 2 inci, cu hârtie pergament; pulverizați pergamentul cu spray antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
1 Lingură De Grăsime Naturală
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Combinați 1/4 cană de zahăr și următoarele 5 ingrediente într-un castron mediu; bateți pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate Suplimentare
3
Bateți 1/3 cană de ulei, gălbenușuri de ou și 2 linguri de apă într-un castron mare pentru a amesteca. Se amestecă ingredientele uscate. Bateți albușurile într-un alt bol mediu până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat restul de 1/4 cană de zahăr, bătând până se înțepenește, dar nu se usucă. Îndoiți albii în amestec de gălbenușuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Ciocolată Rasă, Opțional
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate Suplimentare
4
Transferați aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Coaceți tortul până când testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 25 de minute. Se răcește în tigaie 15 minute. Întoarceți tortul pe raft; îndepărtați pergamentul. Se răcește complet. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Înfășurați în folie; a se păstra la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1
Combinați toate ingredientele într-un castron mare. Bateți doar până când amestecul deține vârfuri moi (nu exagerați sau amestecul se va coagula). Acoperiți și răciți cel puțin 1 oră și până la 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
1
Puneți ciocolata într-un castron mare pentru microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 Palmă
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Combinați frișcă grea, 3 linguri de apă, pudră de cacao neîndulcită și sirop ușor de porumb într-o cratiță medie grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Cacao Neîndulcită
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Sirop De Porumb Ușor
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Se amestecă la foc mediu până se amestecă și abia începe să fiarbă.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Se toarnă amestecul peste ciocolata tocată; se lasă să stea 1 minut, apoi se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
5
Bateți în unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Lăsați glazura să stea până când este suficient de groasă pentru a se răspândi, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
7
Așezați 1 bezea pe platou, cu partea plată în jos; întindeți 1/2 cană glazură peste. Dați la frigider până când ciocolata este bine fixată, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Dressing Japonez De Susan Preparat
8
Întindeți jumătate de cremă de mascarpone (aproximativ 1 1/2 căni) peste ciocolată răcită. La frigider 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mascarpone
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Ardei Arbol
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
9
Așezați stratul de tort pe suprafața de lucru; se întinde cu 1/2 cană marmeladă, apoi rămâne crema de mascarpone. Așezați cu grijă stratul de tort deasupra bezea pe platou. Tort asamblat de sus cu a doua bezea, cu partea plată în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mascarpone
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
Ardei Arbol
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
10
Întindeți 1/3 de glazură deasupra și părțile laterale ale tortului în strat subțire uniform. Se dă la frigider până se acoperă, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
11
Încălziți glazura rămasă în cuptorul cu microunde doar până când se toarnă, dar nu fierbinte, 5 până la 10 secunde. Turnați cu grijă glazura peste tort, întinzându-se pentru a acoperi uniform. Chill tort până când glazura seturi, cel puțin 1 oră. Faceți înainte: tortul poate fi făcut cu 3 zile înainte. Se acoperă cu cupola de tort și se păstrează la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 Palmă
12
Tăiați tortul rece în pene.
13
Serviți cu segmente portocalii de sânge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Portocalii
14
Bucăți de boabe de cacao prăjite în coajă; disponibil la multe magazine de produse alimentare de specialitate și de la chocosphere.com.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Hârtie De Orez
15
** O cremă de brânză italiană; vândut la multe supermarketuri și la piețele italiene.