Pene Italiene De Cartofi
Pene italiene de cartofi este un fără gluten, prietenos cu fodmap, întreg 30 și vegan garnitură. O porție conține 199 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 87 de cenți pe porție. Această rețetă de la Go Dairy Free are 20 de fani. Dacă aveți la îndemână cartofi, cimbru, salvie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este extraordinar. Încercați Pene De Cartofi Italieni La Cuptor, Torturi italiene de porc cu pene de cartofi, și Pene De Pâine Italiene pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 210 C. tăiați cartofii în pene, asigurându-vă că toți au dimensiuni rezonabil similare.
Așezați pe o foaie de copt.
Se amestecă ierburile împreună și se presară peste pene.
Stropiți uleiul deasupra lor și amestecați bine cu mâinile. Asigurați-vă că toate pene sunt acoperite uniform.
Se coace la cuptor 25-30 de minute sau până se înmoaie. Întoarceți-le pe jumătate pentru o acoperire chiar crocantă.