Pene De Cartofi La Cuptor
Panele de cartofi la cuptor necesită în jur 1 oră de la început până la sfârșit. O porție conține 364 calorii, 7g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de unt, ulei de măsline, pesmet condimentat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Funcționează bine ca o farfurie foarte accesibilă. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Pene De Cartofi La Cuptor, Pene De Cartofi La Cuptor, și Pene de cartofi la cuptor cu sos de scufundare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o foaie de copt cu uleiul de măsline.
Periați pene de cartofi cu unt și rulați în pesmet.
Așezați pene pe foaia de copt pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute.
Scoateți din cuptor și rotiți pene; gătiți timp de 10 până la 15 minute sau până la licitație.