Pene De Cartofi La Cuptor
Panele de cartofi coapte sunt a fără gluten, întreg 30 și vegan farfurie. O porție conține 196 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 27 de mâncăruri și bucătari. Un amestec de cartofi de copt, sare kosher, frunze de rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Pene De Cartofi La Cuptor, Pene De Cartofi La Cuptor, și Pene De Cartofi La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Frecați cartofii, tăiați-i pe jumătate pe lungime, apoi tăiați fiecare jumătate în treimi pe lungime. Veți avea 6 pene lungi din fiecare cartof.
Așezați cartofii pe o tigaie cu ulei de măsline, sare, piper, usturoi și rozmarin. Cu mâinile curate, aruncați toate ingredientele împreună, asigurându-vă că cartofii sunt acoperiți cu ulei.
Întindeți cartofii într-un singur strat cu 1 parte tăiată în jos.
Coaceți cartofii timp de 30 până la 35 de minute, întorcându-vă spre cealaltă parte tăiată după 20 de minute.
Coaceți până când sunt ușor rumenite, crocante în exterior și fragede în interior.
Se presară cu sare și se servește.