Pene De Cartofi La Cuptor

Pene De Cartofi La Cuptor
Panele de cartofi coapte sunt a fără gluten, întreg 30 și vegan farfurie. O porție conține 196 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 27 de mâncăruri și bucătari. Un amestec de cartofi de copt, sare kosher, frunze de rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Pene De Cartofi La Cuptor, Pene De Cartofi La Cuptor, și Pene De Cartofi La Cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Frecați cartofii, tăiați-i pe jumătate pe lungime, apoi tăiați fiecare jumătate în treimi pe lungime. Veți avea 6 pene lungi din fiecare cartof.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
3
Așezați cartofii pe o tigaie cu ulei de măsline, sare, piper, usturoi și rozmarin. Cu mâinile curate, aruncați toate ingredientele împreună, asigurându-vă că cartofii sunt acoperiți cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Întindeți cartofii într-un singur strat cu 1 parte tăiată în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
5
Coaceți cartofii timp de 30 până la 35 de minute, întorcându-vă spre cealaltă parte tăiată după 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Coaceți până când sunt ușor rumenite, crocante în exterior și fragede în interior.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Se presară cu sare și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista