Peg ' s Summer Squash coace
Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și prietenoasă cu FODMAP? Peg ' s Summer Squash Bake ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 134 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de unt, parmezan, dovlecei de vară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, care nu este atât de super. Încercați Suc De Fructe De Vară Coace, Suc De Fructe De Vară Coace, și Coacere proaspătă de roșii și dovlecei de vară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Așezați feliile de dovlecei de vară într-un singur strat într-un vas de copt de 9x12 inci; punct cu unt.
Presărați parmezanul peste dovlecei.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când dovlecelul este fraged, clocotit și galben-maroniu auriu, aproximativ 20 de minute.