Nevoie de o hor d ' oeuvre vegetarian? Pecan și diamante de miere ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 320 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, zahăr brun, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 19%. Încercați Pecan și diamante de miere, Pecan Shortbread Diamante, și Diamante Pecan Chewy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 177°.căptușiți o tigaie de copt de 9 x 13 inci pe partea inferioară și 2 laturi lungi cu o foaie de folie de aluminiu rezistentă, asigurându-vă că folia este netedă și depășește partea superioară a tigaiei cu cel puțin 4 inci pe ambele părți. Folie de ceață cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Combinați făina, zahărul și sarea cofetarilor într-un robot de bucătărie și pulsați o dată sau de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați unt și procesați până când aluatul formează o grămadă atunci când este stors, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
3
Presărați amestecul pe fundul tigaiei și apăsați într-un strat uniform, asigurându-vă că nu există fisuri.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Coaceți crusta până când pare uscată, 18la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Așezați pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
6
Faceți umplerea: reduceți temperatura cuptorului la 163°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Combinați mierea, zahărul brun și sarea într-o cratiță și aduceți la foc mic la foc mediu, amestecând pentru a dizolva zahărul. Reduceți căldura și fierbeți timp de 2minute fără agitare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Suc De Lămâie, Opțional
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Se adaugă untul și smântâna și se fierbe, amestecând continuu, timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
9
Se ia de pe foc; se amestecă nucile pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
10
Se toarnă umplutura fierbinte uniform peste crustă. Folosiți spatele unei linguri pentru a distribui uniform nucile. Întoarceți tigaia la cuptor și coaceți până când umplutura clocotește și se rumeneste ușor, 18 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
11
Transferați tigaia într-o grătar și răciți complet. Rulați un cuțit mic între tigaie și patiserie pe părțile laterale fără folie. Ridicați folia din tigaie pe o tăietură și folosiți un cuțit zimțat pentru a tăia 30 de diamante.