Pecan-Toffee Shortbread
Pecan-Toffee Shortbread ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 180 de porții cu 37 calorii, 0g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de zahăr brun ferm, unt, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Ciocolată Înmuiată Caramele Pecan Shortbread Cookie-Uri, Cheesecake din New York cu o crustă de biscuiți cu coajă scurtă de pecan, și Absolut Păcătos! Budincă Lipicioasă De Caramele Cu Sos De Caramele Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Coaceți nucile pecan într-un singur strat într-o tigaie superficială timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt prăjite și parfumate, amestecând la jumătatea drumului. Se răcește complet (aproximativ 15 minute).
Bateți untul la viteză medie cu un mixer electric până devine cremos. Se amestecă împreună zahărul brun și amidonul de porumb; se adaugă treptat în unt, bătând la viteză mică până se omogenizează bine. Se amestecă făina și sarea; adăugați treptat amestecul de făină în amestecul de unt, bătând la viteză mică doar până se omogenizează.
Adăugați vanilie și 1 cană de nuci pecan, bătând la viteză mică doar până la amestecare.
Întoarceți aluatul pe o foaie de copt ușor unsă; bateți sau Rulați aluatul într - un dreptunghi de 11 x 14 inci, lăsând cel puțin o margine de 1 inch pe toate părțile foii de copt.
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până se rumenesc.
Scoateți din foaia de copt într-o grătar; presărați pâine scurtă cu bucăți de ciocolată.
Lăsați să stea 5 minute; întindeți ușor bucăți topite peste pâine scurtă.
Se presară cu restul de 1 cană de nuci pecan și se lasă să se răcească complet (aproximativ 1 oră).
Tăiați sau rupeți pâinea scurtă în bucăți de 2 până la 3 inci.